Ron Livingston

Ron Livingston

Doğum Bilgisi

5 Haziran 1967

Yaş

53


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
5. Dalga 4 Mart 2016
Warner Bros. Türkiye 92.492 1.148.052
Tatil Zamanı 14 Ağustos 2015
Warner Bros. Türkiye 25.434 318.929
Korku Seansı 30 Ağustos 2013
Warner Bros. Türkiye 172.069 1.816.887
UIP Türkiye 4.903 53.151
Seni Uzaktan Sevmek 3 Eylül 2010
Warner Bros. Türkiye 102.423 990.230
Warner Bros. Türkiye 71.076 711.802
En Uzun Gece 14 Eylül 2007
35 Milim 2.426 21.948
Vegas'ta Son Şans 27 Şubat 2004
Warner Bros. Türkiye 6.097 47.508
Tersyüz 21 Şubat 2003
Warner Bros. Türkiye 149.805 816.961
Ofis Çılgınlığı 30 Temmuz 1999
Özen Film 16.897 28.237