The Crown'un 5. sezonundan fragman yayınlandı

1.638 Gösterim
20 Ekim 2022 17:03
The Crown'un 5. sezonundan fragman yayınlandı

İki yıllık aradan sonra ekranlara dönmeye hazırlanan The Crown'un 5. sezonundan fragman yayınlandı. 90'larda geçecek olan yeni sezon, 9 Kasım’da Netflix'te yayınlanacak.


Kraliçe 2. Elizabeth’in öyküsünü, saltanatını biçimlendiren siyasi ve kişisel olayları da anlatarak ekrana taşıyan The Crown'un 5. sezonundan fragman yayınlandı. Kraliyet ailesi için çalkantılı bir dönem olan 1990'ları anlatacak olan yeni sezon, 9 Kasım'dan itibaren Netflix ekranlarında izleyiciyle buluşacak. Frost/Nixon ve The Queen ile 2 kez Oscar adayı olan senarist Peter Morgan'ın kaleme aldığı dizi, 2016-2020 yılları arasında ekrana gelen ilk dört sezonuyla toplamda 21 Emmy ödülü kazanmıştı. 

 

İlk iki sezonda Claire Foy, üçüncü ve dördüncü sezonlarda ise Olivia Colman'ın hayat verdiği Kraliçe II. Elizabeth'i yeni sezonda Imelda Staunton canlandırırken, Dominic West ve Elizabeth Debicki ikilisi Prens Charles ve Prenses Diana rollerini üstlenecekler. Prens Philip ve Kraliçe 2. Elizabeth'in ölümlerinin ardından ekrana gelecek ilk sezon olan 5. sezonda; Prens Philip'i Jonathan Pryce oynarken, kadroda ayrıca Claudia Harrison, Lesley Manville, Jonny Lee Miller, Andrew Havill, Marcia Warren ve Olivia Williams gibi isimler yer alacak. Dizi, çekimleri devam eden 6. sezon ile birlikte final yapacak. 

 

9 Kasım'dan itibaren Netflix ekranlarında yerini alacak olan The Crown'ın 5. sezonundan yayınlanan fragmana aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Kaynak: Tudum

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.