Dominic West

Dominic West

Doğum Bilgisi

15 Ekim 1969

Yaş

50


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Colette 12 Temmuz 2019
Başka Sinema 8.339 108.505
Tomb Raider 16 Mart 2018
Warner Bros. 317.387 4.618.090
Kare 3 Kasım 2017
Başka Sinema 22.335 258.336
Kayıp Balık Dori 2 Eylül 2016
UIP 617.320 7.408.151
Fırtınalı Hayatlar 10 Haziran 2016
PinemArt 5.580 85.407
Para Tuzağı 27 Mayıs 2016
Warner Bros. 83.906 1.107.331
Onur 26 Haziran 2015
M3 Film 5.129 59.257
Öbür Dünyadan 20 Nisan 2012
Tiglon 46.624 392.544
UIP 151.607 1.712.919
Hediye Operasyonu 2 Aralık 2011
Warner Bros. 125.487 1.414.372
UIP 43.529 522.347
Son Savaşçı 22 Ekim 2010
Tiglon 30.853 323.603
300 Spartalı 16 Mart 2007
Warner Bros. 807.443 6.384.398
Hannibal Doğuyor 9 Şubat 2007
Warner Bros. 149.399 1.189.117
Mona Lisa Gülüşü 27 Şubat 2004
Warner Bros. 182.050 1.176.978
Chicago 7 Mart 2003
UIP 207.534 1.241.542
28 Gün 21 Temmuz 2000
Warner Bros. 155.303 328.859
Bir Yaz Gecesi Rüyası 12 Kasım 1999
Özen Film 27.840 51.609
Tiglon Özen Film 538.013 1.467.193
Kumarbaz 25 Eylül 1998
Umut Sanat 12.709 11.378