Imelda Staunton

Imelda Staunton

Doğum Bilgisi

9 Ocak 1956

Yaş

64


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Onur 26 Haziran 2015
M3 Film 5.129 59.257
Ayı Paddington 26 Aralık 2014
CGV Mars D. 206.859 2.432.710
Malefiz 30 Mayıs 2014
UIP 427.244 4.750.009
Öbür Dünyadan 20 Nisan 2012
Tiglon 46.624 392.544
Hediye Operasyonu 2 Aralık 2011
Warner Bros. 125.487 1.414.372
Ömrümüzden Bir Sene 10 Haziran 2011
Tiglon 5.445 51.478
Warner Bros. 798.432 7.557.967
UIP 335.819 3.754.099
Özgür Woodstock 16 Ekim 2009
Pinema 939 11.637
Warner Bros. 640.098 5.052.407
Warner Bros. 687.224 5.148.927
Sihirli Dadı 24 Şubat 2006
UIP 110.187 829.714
Hemşire (2005) 25 Kasım 2005
35 Milim 3.153 21.240
Tavuklar Firarda 1 Aralık 2000
UIP 182.633 378.642
Aşık Shakespeare 5 Mart 1999
UIP 424.402 540.900
12. Gece 11 Temmuz 1997
Özen Film - -