Olivia Williams

Olivia Williams

Doğum Bilgisi

26 Temmuz 1968

Yaş

52


Gelecek Filmler

Baba Dram

Dağıtımcı

Bir Film

Vizyon Tarihi

16 Nisan 2021

Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Yedinci Oğul 30 Ocak 2015
UIP Türkiye 146.870 1.961.355
Yıldız Haritası 9 Ocak 2015
M3 Film 8.242 120.720
Sabotaj 2 Mayıs 2014
UIP Türkiye 17.898 191.879
Aşk, Şimdi! 5 Nisan 2013
Tiglon 43.234 374.580
Anna Karenina 28 Aralık 2012
UIP Türkiye 127.315 1.617.723
Hanna 10 Haziran 2011
Warner Bros. Türkiye 58.066 566.191
Aşk Dersi 19 Şubat 2010
Tiglon 33.191 302.056
X-Men: Son Direniş 26 Mayıs 2006
Özen Film 226.474 1.659.712
Peter Pan 23 Nisan 2004
Warner Bros. Türkiye 113.055 655.214
Diptekiler 23 Mayıs 2003
UIP Türkiye 43.430 213.330
Altıncı His 4 Şubat 2000
UIP Türkiye 1.428.659 2.575.088
Çılgın Liseliler 13 Ağustos 1999
UIP Türkiye 13.068 22.247
Haberci 6 Mart 1998
Warner Bros. Türkiye 166.845 114.607