The Boys evreninde geçen animasyon dizi The Boys: Diabolical'dan teaser yayınlandı

4.554 Gösterim
3 Şubat 2022 13:37
The Boys evreninde geçen animasyon dizi The Boys: Diabolical'dan teaser yayınlandı

The Boys evreninde geçecek animasyon serisi The Boys: Diabolical'dan teaser yayınlandı. İlk sezonun her biri farklı bir hikâyeyi anlatacak olan bölümleri, 4 Mart'tan itibaren Amazon Prime Video'da izleyiciyle buluşacak.


Uzun süredir beklenen 3. sezonu önümüzdeki haziran ayında yayınlacak olan The Boys ile aynı evrende geçecek olan animasyon serisi The Boys: Diabolical'ın seslendirme kadrosu, Vought'a gönderme yaparak, zararlı hamburgerler servis eden Vought a Burger adlı mekanın reklamı şeklinde tasarlanan bir videoyla duyuruldu. Buna göre dizinin seslendirme kadrosunda Awkwafina, Michael Cera, Don Cheadle, Chace Crawford, Kieran Culkin, Giancarlo Esposito, Eliot Glazer, Jason Isaacs, Kumail Nanjiani, Justin Roiland, Seth Rogen, Andy Samberg, Ben Schwartz, Elisabeth Shue, Kevin Smith, Antony Starr, Nasim Pedrad, Simon Pegg, Kenan Thompson, Aisha Tyler ve Youn Yuh Jung gibi isimler yer alacak. 

 

Garth Ennis ile Darick Robertson'ın aynı isimli çizgi romanından uyarlanan ve Eric Kripke tarafından Amazon Prime Video için kaleme aldığı The Boys'un evreninde geçecek animasyonun, The Boys dünyasının daha önce görülmemiş yönlerini ortaya çıkaracak hikâyeleri Awkwafina, Garth Ennis, Eliot Glazer ve Ilana Glazer, Evan Goldberg ve Seth Rogen, Simon Racioppa, Justin Roiland ve Ben Bayouth, Andy Samberg, Aisha Tyler tarafından yazıldı.

 

Tüm bölümleri 4 Mart 2022'den itibaren Amazon Prime Video ekranlarında olacak The Boys: Diabolical'ın teaserına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Kaynak: Variety

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.