Don Cheadle

Don Cheadle


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Avengers: Endgame 25 Nisan 2019
UIP Türkiye 2.480.284 44.824.606
UIP Türkiye 1.909.967 27.311.663
UIP Türkiye 1.165.583 14.760.714
Iron Man 2 7 Mayıs 2010
UIP Türkiye 294.602 2.743.085
Hain (2009) 12 Haziran 2009
Medyavizyon 14.607 112.880
Köpek Oteli 13 Mart 2009
UIP Türkiye 64.880 551.480
Ocean's 13 8 Haziran 2007
Warner Bros. Türkiye 340.425 2.907.275
Hotel Rwanda 23 Eylül 2005
Medyavizyon 16.861 116.722
Çarpışma 24 Haziran 2005
Warner Bros. Türkiye 95.825 748.582
Gün Batarken 22 Nisan 2005
Özen Film 62.222 431.566
Ocean's Twelve 4 Şubat 2005
Warner Bros. Türkiye 454.382 3.080.002
Ocean's Eleven 15 Şubat 2002
Warner Bros. Türkiye 799.407 3.027.175
Warner Bros. Türkiye 483.683 1.513.846
Trafik 23 Mart 2001
Warner Bros. Türkiye 260.202 718.550
Aile Babası 9 Şubat 2001
A&P Filmcilik 94.722 255.620
Görev Mars 6 Ekim 2000
UIP Türkiye 73.114 187.738
Aşk ve Para 11 Aralık 1998
UIP Türkiye 74.448 89.519
Ateşli Geceler 13 Şubat 1998
Umut Sanat 31.651 20.602
Volcano 14 Kasım 1997
Özen Film 109.472 56.664