Elisabeth Shue

Elisabeth Shue

Doğum Bilgisi

6 Ekim 1963

Yaş

57


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Öldürme Arzusu 16 Mart 2018
TME Films 28.422 377.563
Aşk Yeniden 5 Ekim 2012
Medyavizyon 13.736 183.597
Pirana 3D 27 Ağustos 2010
Cinefilm 99.572 1.161.238
Saklambaç 1 Nisan 2005
Özen Film 184.544 1.197.950
Görünmeyen Tehlike 8 Eylül 2000
Warner Bros. Türkiye 325.134 712.601
Aziz 30 Mayıs 1997
UIP Türkiye - -
Elveda Las Vegas 1 Mart 1996
Umut Sanat - -
Bir Aşk Dört Nikah 23 Ağustos 1991
Warner Bros. Türkiye - -
Geleceğe Dönüş 3 24 Ağustos 1990
UIP Türkiye - -
Geleceğe Dönüş 2 26 Ocak 1990
UIP Türkiye - -
Kokteyl 15 Eylül 1989
Warner Bros. Türkiye - -