Jason Isaacs

Jason Isaacs

Doğum Bilgisi

6 Haziran 1963

Yaş

57


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Hotel Mumbai 21 Haziran 2019
CGV Mars D. 14.088 279.544
Stalin'in Ölümü 16 Mart 2018
Başka Sinema 12.472 120.164
Yaşam Kürü 17 Mart 2017
TME Films 17.108 248.040
Fury 24 Ekim 2014
Pinema 248.803 3.208.996
Kaçış (2011) 30 Aralık 2011
UIP Türkiye 67.329 670.831
Warner Bros. Türkiye 798.414 7.925.707
Warner Bros. Türkiye 798.432 7.557.967
Yeşil Bölge 30 Nisan 2010
UIP Türkiye 50.430 491.070
Warner Bros. Türkiye 640.098 5.052.407
Umutlar Ülkesi 17 Kasım 2006
Özen Film 3.634 31.578
Warner Bros. Türkiye 764.958 5.061.475
Elektra 29 Nisan 2005
Özen Film 19.701 99.953
Smokin 3 Ocak 2003
UIP Türkiye 114.707 515.628
Warner Bros. Türkiye 1.111.378 4.726.584
Ölümcül Deney 20 Eylül 2002
New Films - -
Rüzgarla Konuşanlar 9 Ağustos 2002
Özen Film 107.424 394.809
Warner Bros. Türkiye 201.540 738.269
Warner Bros. Türkiye 332.681 830.717
Vatansever 18 Ağustos 2000
Warner Bros. Türkiye 469.125 1.005.411
Zor Tercih 9 Haziran 2000
Warner Bros. Türkiye 94.157 210.470
Asker 1 Ocak 1999
Warner Bros. Türkiye 144.985 149.870
Armageddon 28 Ağustos 1998
UIP Türkiye 647.387 622.729
Ufuk Faciası 28 Kasım 1997
UIP Türkiye - -
İkili Oyun 6 Haziran 1997
Pinema - -
Ejder Yürek 20 Aralık 1996
UIP Türkiye - -