Jason Isaacs

Jason Isaacs

Doğum Tarihi

6 Haziran 1963

Yaş

57


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
21.06.2019 279.544 TL 14.088
16.03.2018 120.164 TL 12.472
17.03.2017 248.040 TL 17.108
24.10.2014 3.208.996 TL 248.803
30.12.2011 670.831 TL 67.329
13.07.2011 7.925.707 TL 798.414
17.11.2010 7.557.967 TL 798.432
30.04.2010 491.070 TL 50.430
15.07.2009 5.052.407 TL 640.098
17.11.2006 31.578 TL 3.634
18.11.2005 5.061.475 TL 764.958
29.04.2005 99.953 TL 19.701
03.01.2003 515.628 TL 114.707
29.11.2002 4.726.584 TL 1.111.378
20.09.2002 - -
09.08.2002 394.809 TL 107.424
01.03.2002 738.269 TL 201.540
11.05.2001 830.717 TL 332.681
18.08.2000 1.005.411 TL 469.125
09.06.2000 210.470 TL 94.157
01.01.1999 149.870 TL 144.985
28.08.1998 622.729 TL 647.387
28.11.1997 - -
06.06.1997 - -
20.12.1996 - -