Super Pumped: The Battle For Uber dizisinden teaser yayınlandı

2.417 Gösterim
23 Aralık 2021 16:47
Super Pumped: The Battle For Uber dizisinden teaser yayınlandı

Uber'ın gerçek hikâyesini anlatacak Super Pumped dizisinden teaser yayınlandı. Kadrosunda Joseph Gordon-Levitt, Kyle Chandler ve Uma Thurman gibi isimlerin yer aldığı dizi, 27 Şubat'tan itibaren ekranlarda olacak.


The New York Times'ın teknoloji muhabiri Mike Isaac'in 2019 yılında basılan ve Uber'ın kuruluşuyla ilk halka arzı arasındaki süreçte yaşananların perde arkasını anlatan aynı isimli çok satan kitabından esinlenen, Kaliforniya menşeli Amerikan uluslararası ulaşım ağı şirketinin eski CEO'su Travis Kalanick'in inişli çıkışlı kariyerini merkeze alan Showtime dizisi Super Pumped: The Battle For Uber'dan teaser yayınlandı. Billions'ın yaratıcılarının elinden çıkan yapım, 27 Şubat 2022'den itibaren izleyiciyle buluşacak.

 

Dizide, Uber'ın bir yönetim kurulu darbesiyle görevi sona eren eski CEO'su Travis Kalanick'i Joseph Gordon-Levitt canlandırırken, çalkantılı bir ilişki içerisinde olduğu akıl hocası Bill Gurley'ye Kyle Chandler hayat veriyor. Uma Thurman'ın Uber'ın yönetim kurulunda koltuğu bulunan, The Huffington Post'un kurucularından Ariana Huffington'ı oynadığı Super Pumped'ın kadrosunda; Apple CEO'su Tim Cook'u canlandıran Hank Azaria'nın yanı sıra Elisabeth Shue, Jon Bass, Bridget Gao Hollitt, Virginia Kull, Amanda Brooks, Annie Chang, Erinn Ruth, Mishka Thébaud ve Babak Tafti gibi oyuncular yer alıyor. 

 

Travis Kalanick'in çalışanlara yaptığı coşkulu motivasyon konuşmasıyla başlayan ve başrol oyuncularına kısa bir bakış atan teasera aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Kaynak: The Playlist, EW

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.