Joseph Gordon-Levitt

Joseph Gordon-Levitt

Doğum Bilgisi

17 Şubat 1981

Yaş

39


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Snowden 6 Ocak 2017
Bir Film 56.061 809.261
Warner Bros. 55.944 896.826
Pinema 79.724 995.880
Kalbim Sende 11 Ekim 2013
M3 Film 62.759 794.060
Lincoln 8 Şubat 2013
Tiglon 49.038 617.181
Tetikçiler 12 Ekim 2012
UIP 83.172 995.978
Warner Bros. 799.586 8.429.943
Şansa Bak 30 Mart 2012
Pinema 7.942 89.010
Başlangıç 30 Temmuz 2010
Warner Bros. 1.103.147 11.041.118
Tiglon 53.382 506.118
UIP 175.085 1.449.217
UIP 37.346 60.297
Tuzak 23 Ağustos 1996
Warner Bros. - -
Bizi Ayıran Nehir 11 Ağustos 1995
Özen Film - -