Kyle Chandler

Kyle Chandler

Doğum Bilgisi

17 Eylül 1965

Yaş

55


Gelecek Filmler

Godzilla vs. Kong 3 Boyutlu, Aksiyon, Bilim-Kurgu, Dram, IMAX

Dağıtımcı

Warner Bros. Türkiye

Vizyon Tarihi

21 Mayıs 2021

Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Warner Bros. Türkiye 166.383 2.873.507
Ay'da İlk İnsan 19 Ekim 2018
UIP Türkiye 119.356 1.837.006
Oyun Gecesi 4 Mayıs 2018
Warner Bros. Türkiye 59.797 850.331
Bir Film 45.958 655.956
Carol 5 Şubat 2016
Bir Film 30.195 481.204
Para Avcısı 7 Şubat 2014
Medyavizyon 188.047 2.455.399
Zero Dark Thirty 8 Şubat 2013
Chantier 21.377 265.392
Bitik Şehir 18 Ocak 2013
Chantier 38.527 480.270
Operasyon: Argo 30 Kasım 2012
Warner Bros. Türkiye 75.360 964.080
Super 8 17 Haziran 2011
UIP Türkiye 218.938 1.956.708
Dünyanın Durduğu Gün 12 Aralık 2008
Tiglon 279.285 2.512.938
Krallık 2 Kasım 2007
UIP Türkiye 66.207 604.935
King Kong 16 Aralık 2005
UIP Türkiye 431.929 3.082.657
Kurtlar Şehri 25 Ekim 1996
UIP Türkiye - -