Uma Thurman

Uma Thurman

Doğum Tarihi

29 Nisan 1970

Yaş

52


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
24.09.2021 ₺160.690 6.482
30.10.2015 ₺711.698 44.377
16.03.2012 ₺291.100 28.800
19.02.2010 ₺855.288 101.179
08.09.2006 ₺539.846 69.539
15.04.2005 ₺534.857 79.083
23.04.2004 ₺865.643 124.960
05.03.2004 ₺567.600 86.643
02.01.2004 ₺674.860 88.073
07.02.2003 ₺37.374 7.226
21.06.2002 ₺189.473 45.778
06.11.1998 ₺180.719 178.323
02.10.1998 ₺153.983 140.806
29.08.1997 - -
03.01.1997 - -
13.09.1996 - -
21.06.1996 - -
14.04.1995 - -
31.12.1993 - -
09.10.1992 - -
16.08.1991 - -
03.05.1991 - -
30.06.1989 - -