Uma Thurman

Uma Thurman


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
30.10.2015 711.698 TL 44.377
16.03.2012 291.100 TL 28.800
19.02.2010 855.288 TL 101.179
08.09.2006 539.846 TL 69.539
15.04.2005 534.857 TL 79.083
23.04.2004 865.643 TL 124.960
05.03.2004 567.600 TL 86.643
02.01.2004 674.860 TL 88.073
07.02.2003 37.374 TL 7.226
21.06.2002 189.473 TL 45.778
06.11.1998 180.719 TL 178.323
02.10.1998 153.983 TL 140.806
29.08.1997 - -
03.01.1997 - -
13.09.1996 - -
21.06.1996 - -
14.04.1995 - -
31.12.1993 - -
09.10.1992 - -
16.08.1991 - -
03.05.1991 - -
30.06.1989 - -