Succession'ın Emmy ödüllü oyuncusu Matthew Macfadyen, Deadpool 3 ekibine dahil oluyor

5.395 Gösterim
29 Mart 2023 18:50
Succession'ın Emmy ödüllü oyuncusu Matthew Macfadyen, Deadpool 3 ekibine dahil oluyor

Succession dizisinin oyuncularından Emmy Ödüllü Matthew Macfadyen, Ryan Reynolds ve Hugh Jackman'lı Deadpool 3'a dahil oluyor. Marvel Sinematik Evreni'ne ait olan film 8 Kasım 2024 tarihinde vizyona girecek.


Gerçek Kahraman (Free Guy) ve The Adam Project'in ardından bir kez daha bir araya gelen Shawn Levy ile Ryan Reynolds'ın yeni filmleri Deadpool 3'ün oyuncu kadrosu yavaş yavaş açıklanmaya başladı. Paul Wernick ve Rhett Reese'in senaryo ekibinde yer aldığı filmin  Mayıs 2023'te çekimlerine başlanacağı duyurulmuştu. 

 

İlk olarak X-Men evreninde Wolverine'e hayat veren ve 2017 yapımı Logan: Wolverine (Logan) filmiyle karaktere veda eden Hugh Jackman'ın dahil olacağına dair gelen haberin ardından The Crown dizisinin Diana'sı Emma Corrin'in de yer alacağı açıklanmıştı. 

 

Son gelen bilgiler ışığında, Succession dizisi ile Emmy'e layık görülen Matthew Macfadyen'ın da kadroya dahil olduğu doğrulandı. Succession'da final sezonunu tamamlayan oyuncunun, Kevin Feige, Shawn Levy ve Ryan Reynolds'ın yapımcılığını üstlendiği Deapool 3'te hangi role hayat vereceği henüz açıklanmadı.

 

Emma Corrin'in henüz bilinmeyen bir kötü karaktere hayat vereceği Marvel filminin, 8 Kasım 2024 tarihinde vizyona gireceği duyurulmuştu. 

 

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.