Steven Spielberg'in kendi çocukluğundan izler taşıyan yeni filmi The Fabelmans'tan fragman!

3.421 Gösterim
12 Eylül 2022 12:36
Steven Spielberg'in kendi çocukluğundan izler taşıyan yeni filmi The Fabelmans'tan fragman!

Usta sinemacı Steven Spielberg'in kendi çocukluğundan izler taşıyan yeni filmi The Fabelmans'tan fragman yayınlandı. Prömiyerinin gerçekleştirildiği Toronto Film Festivali'nde büyük övgü toplayan ve şimdiden Oscar'da öne çıkması beklenen filmlerden biri olan yapım, ülkemizde 25 Kasım 2022'de gösterime girecek.


Geçtiğimiz yıl, Steven Spielberg'in yeni filminin kendi çocukluğundan esinlenerek Tony Kushner ile birlikte kaleme aldığı bir hikâye olacağı açıklanmıştı. II. Dünya Savaşı sonrasında, Arizona'da mütevazı bir ailede büyüyen Sammy Fabelman'ın, sinemanın büyüsüyle aile içerisinde yaşanan gelgitlerin üstesinden gelmeye çalışmasını konu edinen The Fabelmans'ın, hafta sonunda 47. Toronto Uluslararası Film Festivali'nde prömiyeri gerçekleştirildi. Eleştirmenler tarafından büyük bir övgüyle karşılanan The Fabelmans'ın, şimdiden Oscar'da adından söz ettirebilecek, hatta En İyi Film kategorisinde başa oynayabilecek yapımlardan biri olduğu belirtiliyor.

 

Filmin genç karakteri Sammy Fabelman'a Gabriel LaBelle hayat verirken, filmin oyuncu kadrosunda Michelle Williams, Paul Dano, Seth Rogen, Julia Butters gibi isimler yer alıyor. Merakla beklenen film, ülkemizde 25 Kasım 2022 tarihinde gösterime girecek.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.