Steven Soderbergh'in yeni filmi No Sudden Move'dan teaser yayınlandı

1.832 Gösterim
21 Mayıs 2021 11:54
Steven Soderbergh'in yeni filmi No Sudden Move'dan teaser yayınlandı

Steven Soderbergh'in 18 Haziran'da Tribeca Film Festivali'nde prömiyeri gerçekleşecek olan yeni filmi No Sudden Move'dan teaser yayınlandı. Kadrosunda Don Cheadle, Benicio Del Toro, David Harbour, Ray Liotta, Jon Hamm, Amy Seimetz, Julia Fox gibi isimler bulunan film, 1 Temmuz'da HBO Max'te yayınlanacak.


Steven Soderbergh, pandeminin bile üretkenliğine sekte vurmasına izin vermiyor. Pandeminin ilk iki ayında üç farklı senaryoyu tamamladığını belirten Soderbergh, geçen yıl Let Them All Talk filmini yönetmiş, geçen ay da Oscar töreninin yapımcılığını üstlenmişti. Hızını kesmeyen sinemacı, çekimlerini tamamladığı No Sudden Move ile seyircinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

 

Don Cheadle, Benicio Del Toro, David Harbour, Ray Liotta, Jon Hamm, Amy Seimetz, Brendan Fraser, Kieran Culkin, Noah Jupe, Craig muMs Grant, Julia Fox, Frankie Shaw gibi isimlerden oluşan geniş kadrosuyla dikkat çeken No Sudden Move, basit olarak gördükleri bir hırsızlık işinin ters gitmesi sonucu kendilerini bu pozisyona sokanları araştırmaya başlayan bir grup suçlunun hikâyesini anlatıyor.

 

Ed Solomon'ın senaryosuna imza attığı film, 18 Haziran'da Tribeca Film Festivali'ndeki prömiyerinden sonra 1 Temmuz'da HBO Max'te yayınlanacak.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.