Brendan Fraser

Brendan Fraser


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Mürekkep Yürek 23 Ocak 2009
Medyavizyon 168.687 1.456.059
UIP Türkiye 446.518 3.416.360
Medyavizyon 437.606 4.278.166
Çarpışma 24 Haziran 2005
Warner Bros. Türkiye 95.825 748.582
Warner Bros. Türkiye 162.248 964.067
Sessiz Amerikalı 30 Mayıs 2003
New Films - -
Mumya Geri Dönüyor 18 Mayıs 2001
UIP Türkiye 714.887 1.788.485
Şaşkın 2 Şubat 2001
Özen Film 150.268 327.039
Mumya 18 Haziran 1999
UIP Türkiye 1.113.193 1.412.686
Orman Kaçkını 19 Aralık 1997
UIP Türkiye 190.268 93.758
İnsanlık Yolu 9 Eylül 1994
Warner Bros. Türkiye - -