Star Wars dizisi Andor'dan yeni bir fragman yayınlandı

2.072 Gösterim
1 Ağustos 2022 19:24
Star Wars dizisi Andor'dan yeni bir fragman yayınlandı

Rouge One'da yaşananların öncesini konu alan Star Wars dizisi Andor'dan yeni bir fragman yayınlandı. Disney+'ta izleyiciyle buluşacak olan dizinin daha önce 31 Ağustos olarak açıklanan başlama tarihi, 21 Eylül olarak güncellendi.


2016 yılı yapımı Rogue One: Bir Star Wars Hikayesi (Rogue One: A Star Wars Story) filminde yaşanan olayların 5 yıl öncesini konu alacak olan Andor dizisinden yeni bir fragman yayınlandı. 21 Eylül'de Disney+'ta izleyiciyle buluşacak dizinin ilk üç bölümü aynı gün yayınlandıktan sonra kalan bölümleri birer hafta arayla ekranlara gelecek. Dizinin ilk fragmanın yayınlandığı tarihte yapılan açıklamada Andor'un 31 Ağustos'ta başlayacağı duyurulmuştu.

 

Rouge One'ın senaristlerinden Tony Gilroy'un yaratıcılığını yaptığı dizide; yönetici yapımcı olarak da görev yapan Diego Luna Cassian Andor'u canlandırırken Forest Whitaker, Genevieve O'Reilly, Stellan Skarsgård, Adria Arjona, Denise Gough, Kyle Soller ve Fiona Shaw gibi isimler ona eşlik ediyor. 12'şer bölümlük iki sezondan oluşması planlanan dizinin yönetmen kadrosunda ise Toby Haynes, Susanna White ve Benjamin Caron yer alıyor.

 

21 Eylül'den itibaren Disney+ ekranlarında yerini alacak olan Andor dizisinden yayınlanan yeni fragmana aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Kaynak: Variety

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.