Forest Whitaker

Forest Whitaker

Doğum Bilgisi

15 Temmuz 1961

Yaş

59


Gelecek Filmler

Respect Biyografi, Dram, Müzik

Dağıtımcı

UIP

Vizyon Tarihi

5 Şubat 2021

Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Black Panther 16 Şubat 2018
UIP 718.178 10.656.855
UIP 428.274 6.467.054
Geliş 11 Kasım 2016
Chantier 223.576 3.174.356
Son Şans 7 Ağustos 2015
CGV Mars D. 64.009 790.113
Takip 3 9 Ocak 2015
TME Films 91.814 1.167.089
Suç Şehri 6 Haziran 2014
M3 Film 5.128 58.014
Pinema 4.513 67.379
Kirli Oyun 16 Ağustos 2013
Duka Film 7.828 74.310
Geçit Yok 19 Nisan 2013
UIP 24.350 260.248
Sokağın Kralları 11 Nisan 2008
Özen Film 84.806 694.657
Bakış Açısı 4 Nisan 2008
Warner Bros. 154.458 1.332.297
Lanetli Bataklık 31 Ağustos 2007
Özen Film 59.527 431.781
Özen Film 8.882 65.633
Telefon Kulübesi 13 Haziran 2003
Özen Film 94.552 506.124
Panik Odası 31 Mayıs 2002
Warner Bros. 276.259 1.039.005
Umut Dalgaları 13 Kasım 1998
Özen Film 121.470 138.399
Mucize 22 Kasım 1996
UIP - -
Duman 26 Temmuz 1996
Film Pop - -
Bir Oh Desem 2 Şubat 1996
Warner Bros. - -
Hazır Giyim 19 Mayıs 1995
Film Pop - -
Nefes Nefese 9 Eylül 1994
UIP - -
Komşunun Karısı 24 Aralık 1993
Özen Film - -
Ağlatan Oyun 12 Mart 1993
Özen Film 85.019 3.091
Hitman 11 Eylül 1992
Avşar Film - -
Merkez 20 Temmuz 1990
Özen Film - -
Özel Takip 18 Mayıs 1990
Warner Bros. - -
Yakışıklı Jonnny 23 Şubat 1990
Özen Film - -
Kuş 19 Ocak 1990
Warner Bros. - -