Diego Luna

Diego Luna

Doğum Bilgisi

29 Aralık 1979

Yaş

40


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Bir Film 32.707 706.152
Çizgi Ötesi 1 Aralık 2017
Warner Bros. 114.991 1.513.168
UIP 428.274 6.467.054
Kan Bağı 2 Eylül 2016
CGV Mars D. 39.869 560.258
Elysium: Yeni Cennet 9 Ağustos 2013
Warner Bros. 293.355 3.368.262
Son Vurgun 16 Mart 2012
UIP 38.310 391.588
Milk 8 Mayıs 2009
Medyavizyon 11.870 118.236
Karanlıktan Önce 24 Haziran 2005
35 Milim 6.878 53.239
Uzak Ülke 8 Ekim 2004
Pinema 2.898 26.064
Kirli Dans 2 1 Ekim 2004
Warner Bros. 26.250 176.096
Terminal (2004) 10 Eylül 2004
UIP 282.530 1.913.498
Frida 28 Mart 2003
UIP 85.316 528.063