Tony Gilroy

Tony Gilroy


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Çin Seddi 30 Aralık 2016
UIP Türkiye 390.023 5.514.128
UIP Türkiye 428.274 6.467.054
Bourne'un Mirası 31 Ağustos 2012
UIP Türkiye 127.817 1.362.065
Sahtekarlar 20 Mart 2009
UIP Türkiye 100.527 956.007
Avukat 23 Kasım 2007
Warner Bros. Türkiye 88.733 863.293
Medusa Darbesi 1 Ekim 2004
UIP Türkiye 176.088 1.232.277
Yaşam Kanıtı 2 Mart 2001
Warner Bros. Türkiye 267.444 717.621
Şeytanın Avukatı 30 Ocak 1998
Warner Bros. Türkiye 911.260 571.544
Dehşet Sınırı 10 Ocak 1997
Özen Film - -