Sessiz Bir Yer: Birinci Gün filminden fragman yayınlandı

3.383 Gösterim
8 Şubat 2024 14:16
Sessiz Bir Yer: Birinci Gün filminden fragman yayınlandı

Sessiz Bir Yer (A Quiet Place) serisinde görünen canavarların dünyaya geliş hikâyesini konu edinen Sessiz Bir Yer: Birinci Gün'den (A Quiet Place: Day One) fragman yayınlandı. Film, 28 Haziran 2024'te sinemalarda vizyona girecek.


John Krasinski'nin yönettiği Sessiz Bir Yer (A Quiet Place) ve Sessiz Bir Yer 2 (A Quiet Place Part II), eleştirel başarıya ulaştığı gibi iki film toplamda 638 milyon dolar hasılata erişerek gişede de önemli bir başarıya imza atmıştı. Dünyayı tamamen kıyamet sonrasına çeviren sese duyarlı yaratıkların yeryüzüne geliş hikâyesinin anlatıldığı serinin orijin filmi Sessiz Bir Yer: Birinci Gün'den (A Quiet Place: Day One) ise fragman yayınlandı.

 

Sessiz Bir Yer 2'de yer alan Djimon Hounsou'ya Lupita Nyong'o, Alex Wolff, Joseph Quinn gibi isimlerin eşlik ettiği film, tüm dünyanın sessizliğe gömülmesine sebep olan yaratıkların yeryüzüne indiği gün yaşananları konu ediniyor. Nicolas Cage'li Pig filmiyle adından söz ettiren Michael Sarnoski'nin yazıp yönettiği Sessiz Bir Yer: Birinci Gün (A Quiet Place: Day One), 28 Haziran 2024 tarihinde sinemalarda vizyona girecek.

 

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.