Nicolas Cage

Nicolas Cage

Doğum Tarihi

7 Ocak 1964

Yaş

57


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
30.06.2017 266.979 TL 19.936
06.01.2017 809.261 TL 56.061
03.06.2016 110.479 TL 9.340
11.04.2014 26.633 TL 4.493
26.07.2013 578.379 TL 55.906
19.04.2013 365.021 TL 37.899
04.01.2013 295.962 TL 30.037
17.02.2012 3.146.989 TL 303.023
02.12.2011 495.830 TL 47.001
25.03.2011 1.419.139 TL 127.317
14.01.2011 2.599.014 TL 251.543
16.07.2010 2.780.227 TL 314.188
10.04.2009 2.800.861 TL 327.899
31.10.2008 457.245 TL 49.875
04.01.2008 2.789.547 TL 337.251
27.04.2007 1.340.848 TL 163.430
16.02.2007 2.499.125 TL 311.683
03.11.2006 318.044 TL 37.561
29.09.2006 606.756 TL 68.710
10.03.2006 510.015 TL 64.778
14.10.2005 1.443.158 TL 193.587
24.12.2004 2.475.907 TL 353.350
28.11.2003 738.140 TL 116.129
21.02.2003 816.961 TL 149.805
09.08.2002 394.809 TL 107.424
25.01.2002 - -
09.02.2001 255.620 TL 94.722
01.09.2000 871.679 TL 382.308
02.06.2000 246.196 TL 120.126
14.05.1999 301.683 TL 240.639
20.11.1998 285.258 TL 251.755
04.09.1998 543.920 TL 562.204
21.11.1997 249.146 TL 457.480
05.09.1997 - -
23.08.1996 - -
01.03.1996 - -
04.11.1994 - -
22.01.1993 - -
14.12.1990 - -
30.11.1990 - -
08.06.1990 - -