Nicolas Cage

Nicolas Cage

Doğum Tarihi

7 Ocak 1964

Yaş

58


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
30.06.2017 ₺266.979 19.936
06.01.2017 ₺809.261 56.061
03.06.2016 ₺110.479 9.340
11.04.2014 ₺26.633 4.493
26.07.2013 ₺578.379 55.906
19.04.2013 ₺365.021 37.899
04.01.2013 ₺295.962 30.037
17.02.2012 ₺3.146.989 303.023
02.12.2011 ₺495.830 47.001
25.03.2011 ₺1.419.139 127.317
14.01.2011 ₺2.599.014 251.543
16.07.2010 ₺2.780.227 314.188
10.04.2009 ₺2.800.861 327.899
31.10.2008 ₺457.245 49.875
04.01.2008 ₺2.789.547 337.251
27.04.2007 ₺1.340.848 163.430
16.02.2007 ₺2.499.125 311.683
03.11.2006 ₺318.044 37.561
29.09.2006 ₺606.756 68.710
10.03.2006 ₺510.015 64.778
14.10.2005 ₺1.443.158 193.587
24.12.2004 ₺2.475.907 353.350
28.11.2003 ₺738.140 116.129
21.02.2003 ₺816.961 149.805
09.08.2002 ₺394.809 107.424
25.01.2002 - -
09.02.2001 ₺255.620 94.722
01.09.2000 ₺871.679 382.308
02.06.2000 ₺246.196 120.126
14.05.1999 ₺301.683 240.639
20.11.1998 ₺285.258 251.755
04.09.1998 ₺543.920 562.204
21.11.1997 ₺249.146 457.480
05.09.1997 - -
23.08.1996 - -
01.03.1996 - -
04.11.1994 - -
22.01.1993 - -
14.12.1990 - -
30.11.1990 - -
08.06.1990 - -