Selçuk Aydemir ile Ahmet Kural'ı tekrardan bir araya getiren Efsane filminin teaser fragmanı yayınlandı

20.287 Gösterim
1 Ocak 2024 18:14
Selçuk Aydemir ile Ahmet Kural'ı tekrardan bir araya getiren Efsane filminin teaser fragmanı yayınlandı

Düğün Dernek, Ailecek Şaşkınız gibi gişe rekortmeni filmlerde imzası bulunan Selçuk Aydemir ve Ahmet Kural ikilisini tekrardan bir araya getiren Efsane filminin teaser fragmanı yayınlandı. Film, 2 Şubat 2024 tarihinde vizyona girecek.


Gişede milyon seyirci sınırını aşan Düğün Dernek, Çalgı Çengi İkimiz, Ailecek Şaşkınız, Baba Parası gibi filmlerde imzası bulunan Selçuk Aydemir ve Ahmet Kural ikilisini dört yıl aradan sonra bir araya getiren Efsane filminin teaser fragmanı yayınlandı. 2 Şubat 2024 tarihinde vizyona girecek olan film, dedelerinin nesilden nesile aktarılan efsane yoğurdunun sırrını alabilmek için amansız mücadeleye girişen Sadık ve Özgür adlı ikiz kardeşlerin maceralarını konu ediniyor.
 

Yapımcılığını Aytaç Medya'nın üstlendiği Efsane filminin yönetmen koltuğunda Selçuk Aydemir oturuyor. Ahmet Kural'ın iki farklı karakterle yer aldığı filmin oyuncu kadrosunu Cengiz Bozkurt, Cemile Canyurt, Şinasi Yurtsever, Ayhan Taş, Elif Ongan, Sadi Celil Cengiz ve Serdar Gökhan oluşturuyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.