Şinasi Yurtsever

Şinasi Yurtsever

Doğum Tarihi

16 Temmuz 1973

Yaş

48


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
30.03.2018 271.034 TL 22.856
06.10.2017 929.534 TL 84.614
06.01.2017 32.540.648 TL 2.798.016
04.11.2016 2.118.223 TL 197.144
04.12.2015 69.422.924 TL 6.073.364
28.11.2014 12.979.455 TL 1.255.390
07.11.2014 3.347.669 TL 317.741
06.12.2013 68.917.965 TL 6.980.070
18.02.2011 520.522 TL 59.736
18.12.2009 1.288.732 TL 131.421
22.12.2006 2.777.457 TL 383.749
24.11.2006 1.108.883 TL 151.561
20.10.2006 12.985.183 TL 1.710.212
24.09.2004 1.583.744 TL 271.988