Selçuk Aydemir ile Ahmet Kural, Efsane filminde yeniden bir araya geliyor

24.643 Gösterim
23 Ağustos 2023 10:49
Selçuk Aydemir ile Ahmet Kural, Efsane filminde yeniden bir araya geliyor

İşler Güçler, Kardeş Payı, Çalgı Çengi, Düğün Dernek ve Ailecek Şaşkınız gibi projelerde birlikte çalışan yönetmen Selçuk Aydemir ve oyuncu Ahmet Kural, Efsane filmiyle bir kez daha bir araya geliyor. 


Son olarak Mahalleden Arkadaşlar filmiyle salonlarda seyircinin karşısına çıkan Selçuk Aydemir, prodüksiyon süreci başlayan yeni filmi Efsane'de; İşler Güçler, Kardeş Payı, Çalgı Çengi, Düğün Dernek, Ailecek Şaşkınız, Baba Parası gibi dizi ve filmlerde birlikte çalıştığı Ahmet Kural ile yeniden bir araya geliyor.

 

Oyuncu kadrosunda ayrıca Cengiz Bozkurt, Şinasi Yurtsever, Serdar Gökhan, Ayhan Taş, Sadi Celil Cengiz, Elif Ongan, Cemile Canyurt, Rojhat Özsoy, Tuana Tezsay, Devrim Saltoğlu, Ferhan Vural, Burcu Gönder gibi isimlerin yer aldığı Efsane, Çorum'da şifa veren yoğurtlarıyla ünlü bir ailenin etrafında gelişen bir hikâyeyi konu ediniyor. Ahmet Kural filmde, gizli yoğurt tarifini aile mensubu birine devretmesi gereken dedelerinden tarifi almaya hak kazanmak için mücadele eden ikiz kardeşler Sadık ve Özgür'e hayat verecek.

 

Aytaç Medya yapımcılığında çekim sürecine girilen filmin vizyon tarihi 2 Şubat 2024. Selçuk Aydemir'in çekimlerini geçen yıl tamamladığı bir başka filmi Güven Bana ise 13 Ekim 2023'te sinemalarda gösterime girecek.

 

Kaynak: Habertürk

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.