Sandra Bullock'un başrolünde yer aldığı The Unforgivable'dan fragman yayınlandı

4.580 Gösterim
26 Ekim 2021 18:17
Sandra Bullock'un başrolünde yer aldığı The Unforgivable'dan fragman yayınlandı

Sandra Bullock, Viola Davis, Jon Bernthal, Vincent D'Onofrio, Rob Morgan gibi isimlerin yer aldığı Netflix yapımı The Unforgivable'dan fragman yayınlandı. 


2019'un övgüyle bahsedilen yapımlarından olan Oyunbozan (Systemsprenger) ile adını duyuran sinemacı Nora Fingscheidt'ın yönettiği The Unforgivable, 20 yıl yattıktan sonra hapisten çıkan Ruth'un, kendisinin işlediği suçu hâlâ unutamamış olan topluma geri dönmesini ve arkasında bıraktığı kardeşiyle yeniden bir araya gelme çabasını anlatıyor.

 

Sally Wainwright'ın kaleminden çıkma 2009 yapımı mini dizi Unforgiven'dan uyarlanan filmde, 20 yılın ardından hapisten çıkan Ruth'a Sandra Bullock hayat verirken, ünlü oyuncuya Viola Davis, Jon Bernthal, Vincent D'Onofrio, Rob Morgan, Aisling Franciosi, Jessica McLeod gibi isimler eşlik ediyor. 10 Aralık'ta Netflix'te yayınlanacak olan The Unforgivable'ın konusu şöyle:

 

İşlediği şiddet suçu nedeniyle aldığı hapis cezasını tamamlamasının ardından tahliye edilen Ruth Slater, topluma geri döner. Ancak toplum onun geçmişini unutmayı reddeder. Bir zamanlar evim dediği yerde acımasız yargılamalarla karşı karşıya kalan Ruth'un kefaret için tek umudu, bir zamanlar terk etmek zorunda bırakıldığı ve uzun süredir görüşmediği kız kardeşini bulmaktır.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.