Viola Davis

Viola Davis


Gelecek Filmler

Dağıtımcı

Warner Bros. Türkiye

Vizyon Tarihi

6 Ağustos 2021

Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Dul Kadınlar 16 Kasım 2018
TME Films 17.917 278.228
Warner Bros. Türkiye 956.706 12.002.722
Aşkın Halleri 24 Ekim 2014
M3 Film 3.865 52.146
Uzay Oyunları 8 Kasım 2013
Medyavizyon 38.760 447.311
Tiglon 71.224 645.405
Duyguların Rengi 10 Şubat 2012
UIP Türkiye 7.659 89.442
Ye Dua Et Sev 8 Ekim 2010
Warner Bros. Türkiye 237.405 2.715.672
Gece ve Gündüz 9 Temmuz 2010
Tiglon 250.480 2.274.639
Adalet Peşinde 1 Ocak 2010
Warner Bros. Türkiye 47.587 477.649
Özen Film 33.036 172.085
Solaris [2002] 21 Şubat 2003
Özen Film 77.737 390.586
Büyülü Çift 22 Şubat 2002
UIP Türkiye 180.738 723.284
Trafik 23 Mart 2001
Warner Bros. Türkiye 260.202 718.550