Jon Bernthal

Jon Bernthal

Doğum Bilgisi

20 Eylül 1976

Yaş

43


Gelecek Filmler

Dağıtımcı

Warner Bros.

Vizyon Tarihi

12 Mart 2021
King Richard Biyografi, Dram

Dağıtımcı

Warner Bros.

Vizyon Tarihi

19 Kasım 2021

Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Asfaltın Kralları 15 Kasım 2019
TME Films 106.680 2.408.864
Dul Kadınlar 16 Kasım 2018
TME Films 17.917 278.228
Tam Gaz 30 Haziran 2017
Warner Bros. 161.794 2.124.211
Hesaplaşma 28 Ekim 2016
Warner Bros. 61.158 854.508
Sicario 18 Eylül 2015
Chantier 19.088 290.953
Fury 24 Ekim 2014
Pinema 248.803 3.208.996
Para Avcısı 7 Şubat 2014
Medyavizyon 188.047 2.455.399