Jon Bernthal

Jon Bernthal

Doğum Tarihi

20 Eylül 1976

Yaş

44


Gelecek Filmler

Dağıtımcı

Warner Bros. Türkiye

Vizyon Tarihi

14 Mayıs 2021

Dağıtımcı

Warner Bros. Türkiye

Vizyon Tarihi

24 Eylül 2021
King Richard Biyografi, Dram

Dağıtımcı

Warner Bros. Türkiye

Vizyon Tarihi

19 Kasım 2021

Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
21.08.2020 71.449 TL 3.345
15.11.2019 2.408.864 TL 106.680
16.11.2018 278.228 TL 17.917
30.06.2017 2.124.211 TL 161.794
28.10.2016 854.508 TL 61.158
18.09.2015 290.953 TL 19.088
24.10.2014 3.208.996 TL 248.803
07.02.2014 2.455.399 TL 188.047