Sadece BluTV’de izleyebileceğiniz 7 yabancı dizi

15.689 Gösterim
25 Mart 2021 18:15
Sadece BluTV’de izleyebileceğiniz 7 yabancı dizi

Gerek eleştirmenlerden gerekse de izleyiciden aldığı iyi yorumlarla popülerliğini sürekli olarak arttıran ve Türkiye’de sadece BluTv üzerinde yayınlanan 7 diziyi sizler için derledik.


The Investigation

Danimarka, İsveç ve Norveç ortak yapımı The Investigation, Jens Møller öncülüğündeki Kopenhag cinayet bürosunun, İsveçli gazeteci Kim Wall cinayetini çözmeye çalışmasını konu alan bir HBO yapımı.

 

Babylon Berlin

Babylon Berlin, Berlin’in 1. Dünya Savaşı sonrası büyüleyici yıllarında Gereon Rath’ın bir soruşturma için bu şehre taşınmasının ardından içine girdiği zorlu hikayeyi anlatıyor. Volker Kutscher’in aynı adlı roman serisinden uyarlanan dizi, 1918’den 1933’e kadar süren Weimer Cumhuriyetinin büyüleyici atmosferini tarihin önemli olaylarıyla birlikte izleyiciye aktarıyor.

 

ZeroZeroZero

Kadrosunda Andrea Riseborough ve Dane DeHaan gibi isimler olan suç temalı dizi, Meksika kartellerinden, İtalyan uyuşturucu mafyasına kadar bu ticareti ellerinde tutmaya çalışan suç örgütlerinin birbirleriyle olan mücadelesi anlatılıyor.

 

The Handmaid’s Tale

Margaret Atwood’un romanından uyarlanan dizi, Gilead adındaki bir şehirde bazı afetler sebebiyle kadın nüfusunun aşırı düşmesinden dolayı kadınların sadece üreme aracı olarak görüldüğü bir dönemi anlatıyor. Elizabeth Moss’un hayat verdiği Offred ise, kendisinden zorla alıkonulan kızını kurtarmak ve bu kaostan kaçmak için sonuna kadar mücadele ediyordur.

 

The Young Pope

The New Pope’un ilk sezonu olma özelliğini taşıyan dizide Vatikan’daki geri kalmış ritüellere olan muhalif tepkileriyle tanınan ve ilk Amerikalı papa olan Lenny Belardo’nun hayatı kameraya aktarılıyor. Paolo Sorrentino'nun yönettiği dizinin başrolünde Jude Law yer alıyor.

 

Victoria

İngiltere yapımı Victoria, Kral IV. William’ın ölümüyle ansızın tahta geçen Büyük Britanya yeni Kraliçesi Victoria’nın politik oyunlarla dolu hikayesini anlatıyor.

 

The New Pope

Kadrosunda; Jude Law, John Malkovich, Sharon Stone, Marilyn Manson ve Silvio Orlan gibi isimlerin bulunduğu ve The Young Pope’un ikinci sezonu niteliğindeki dizinin yönetmen koltuğunda, The Young Pope'da olduğu gibi Paolo Sorrentino oturuyor. Dizi; kilisenin yeni lideri III. Giovanni Paolo karakterinin hayatını mercek altına alıyor.

 

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.