John Malkovich

John Malkovich

Doğum Tarihi

9 Aralık 1953

Yaş

68


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
14.09.2018 ₺781.601 59.189
22.05.2015 ₺13.336 1.371
02.08.2013 ₺1.371.212 131.531
29.06.2011 ₺6.859.258 646.540
11.02.2011 ₺60.408 4.591
15.10.2010 ₺2.227.861 219.730
28.11.2008 ₺949.545 93.918
19.08.2005 ₺285.437 36.627
10.10.2003 - -
06.06.2003 ₺485.393 85.710
21.02.2003 ₺816.961 149.805
11.02.2000 ₺295.659 153.102
01.01.1999 ₺108.352 83.577
08.05.1998 ₺246.515 337.360
05.09.1997 - -
22.08.1997 - -
07.03.1997 - -
17.01.1997 - -
25.10.1996 - -
08.10.1993 - -
27.09.1991 - -
31.05.1991 - -
02.11.1990 - -
30.06.1989 - -