John Malkovich

John Malkovich


Gelecek Filmler

Ava Aksiyon, Dram, Suç

Dağıtımcı

CGV Mars D.

Vizyon Tarihi

11 Eylül 2020

Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Mile 22 14 Eylül 2018
Pinema 59.189 781.601
Sibirya Mafyası 22 Mayıs 2015
MC Film 1.371 13.336
Red 2 2 Ağustos 2013
Tiglon 131.531 1.371.212
UIP 646.540 6.859.258
Şampiyon 11 Şubat 2011
UIP 4.591 60.408
Red 15 Ekim 2010
Tiglon 219.730 2.227.861
Aramızda Casus Var 28 Kasım 2008
Tiglon 93.918 949.545
UIP 36.627 285.437
New Films - -
Johnny English 6 Haziran 2003
UIP 85.710 485.393
Tersyüz 21 Şubat 2003
Warner Bros. 149.805 816.961
Joan of Arc 11 Şubat 2000
Warner Bros. 153.102 295.659
Tutku 1 Ocak 1999
UIP 83.577 108.352
Demir Maskeli Adam 8 Mayıs 1998
UIP 337.360 246.515
Con Air 5 Eylül 1997
UIP - -
Saklı Hayat 22 Ağustos 1997
Warner Bros. - -
Pinema - -
Ogre 17 Ocak 1997
Warner Bros. - -
Kurtlar Şehri 25 Ekim 1996
UIP - -
Ateş Hattında 8 Ekim 1993
Warner Bros. - -
Tutku 27 Eylül 1991
Standard Film - -
Çölde Çay 31 Mayıs 1991
Film Pop - -
Güneş İmparatorluğu 2 Kasım 1990
Warner Bros. - -
Tehlikeli İlişkiler 30 Haziran 1989
Warner Bros. - -