Sharon Stone

Sharon Stone

Doğum Tarihi

10 Mart 1958

Yaş

62


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
18.04.2014 378.094 25.184
09.03.2007 624.311 74.378
31.03.2006 2.090.646 291.036
10.09.2004 653.224 104.757
27.08.2004 19.092 2.984
02.01.2004 561.582 88.617
07.09.2001 76.662 27.323
07.01.2000 242.094 118.528
02.07.1999 62.778 49.446
05.02.1999 74.524 61.385
10.04.1998 156.330 207.813
04.10.1996 - -
12.07.1996 - -
05.04.1996 - -
11.08.1995 - -
18.11.1994 - -
24.06.1994 - -
22.10.1993 - -
21.05.1993 - -
27.11.1992 - -
20.03.1992 - -
26.10.1990 - -