Sharon Stone

Sharon Stone

Doğum Tarihi

10 Mart 1958

Yaş

63


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
18.04.2014 378.094 TL 25.184
09.03.2007 624.311 TL 74.378
31.03.2006 2.090.646 TL 291.036
10.09.2004 653.224 TL 104.757
27.08.2004 19.092 TL 2.984
02.01.2004 561.582 TL 88.617
07.09.2001 76.662 TL 27.323
07.01.2000 242.094 TL 118.528
02.07.1999 62.778 TL 49.446
05.02.1999 74.524 TL 61.385
10.04.1998 156.330 TL 207.813
04.10.1996 - -
12.07.1996 - -
05.04.1996 - -
11.08.1995 - -
18.11.1994 - -
24.06.1994 - -
22.10.1993 - -
21.05.1993 - -
27.11.1992 - -
20.03.1992 - -
26.10.1990 - -