Ryan Reynolds, Samuel L. Jackson ve Salma Hayek'li Hitman's Wife's Bodyguard'dan fragman!

3.467 Gösterim
13 Nisan 2021 21:20
Ryan Reynolds, Samuel L. Jackson ve Salma Hayek'li Hitman's Wife's Bodyguard'dan fragman!

Ryan Reynolds ve Samuel L. Jackson'ın başrolünde yer aldığı Hitman's Bodyguard'ın devam filmi Hitman's Wife's Bodyguard'dan fragman yayınlandı. İlk filmde küçük bir rolü olan Salma Hayek, devam filminde ikiliye başrolde eşlik ediyor.


$30 milyonluk prodüksiyon bütçesiyle çekilen ve global olarak $176 milyon hasılata erişen 2017 yapımı aksiyon filmi Hitman's Bodyguard, gerek dinmeyen aksiyonu gerekse başrolleri Ryan Reynolds ve Samuel L. Jackson'ın uyumlu kimyaları ile seyirciden olumlu reaksiyon almayı başarmıştı. 2018 yılında ise bir devam filmi çekileceği, ilk filmde Samuel L. Jackson'ın eşini canlandıran ve kısa bir ekran süresi olan Salma Hayek'in devam filminde ikiliye başrolde eşlik edeceği açıklanmıştı. Buna paralel olarak filmin adı Hitman's Wife's Bodyguard olarak duyurulmuştu.

 

İlk filmde olduğu gibi yönetmen koltuğunda Patrick Hughes'un oturduğu Hitman's Wife's Bodyguard, birçok kez kendisini öldürmeye kalkışan tetikçi Darius'u korumak zorunda kaldığı görevin akabinde yaptığı işi sorgulamaya başlayan Michael'ın, bu kez Darius'un eşi Sonia tarafından elini çektiği dünyaya geri çekilmesini ve sonrasında gelişenleri konu ediniyor. Filmin ABD'de 16 Haziran 2021'de gösterime girmesi planlanıyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.