Ryan Reynolds ve Samuel L. Jackson'lı The Hitman's Bodyguard'ın devam filmi geliyor

3.933 Gösterim
8 Mayıs 2018 12:40
Ryan Reynolds ve Samuel L. Jackson'lı The Hitman's Bodyguard'ın devam filmi geliyor

2017 yılı içerisinde gösterime giren Belalı Tanık (The Hitman's Bodyguard)'ın devam filmi The Hitman's Wife's Bodyguard için hazırlıklar başladı.


Ryan Reynolds, Samuel L. Jackson ve Salma Hayek gibi isimlerin oyuncu kadrosunda yer aldığı The Hitman's Bodyguard, geçen yıl içerisinde gösterime girmiş ve $30 milyonluk prodüksiyon bütçesine kıyasla gişeden başarıyla çıkmıştı. Toplamda ABD'de $75,5 milyon, global olarak ise $176,6 milyon hasılata ulaşan filmin devam halkası için çalışmalar başladı. THR'ın haberine göre yapım şirketi Millennium Films, devam filmi The Hitman's Wife's Bodyguard'ı Cannes marketinde öne çıkarıyor.

Düşmanını korumak zorunda kalan Michael Bryce ile başı beladan kurtulmayan bir tetikçinin hikâyesini anlatan The Hitman's Bodyguard'ın devam filminin adını düşündüğümüzde sadece Ryan Reynolds ve Samuel L. Jackson'ın değil, Jackson'ın canlandırdığı tetiktiçinin en az onun kadar arıza eşini canlandıran Salma Hayek'in de rolüne geri döneceğini söyleyebiliriz. The Hitman's Wife's Bodyguard'ın olası vizyon tarihiyle ilgili henüz bir bilgi bulunmuyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.