Ron Howard'ın yöneteceği Origin of Species filminin kadrosu belli oldu

10.268 Gösterim
16 Mayıs 2023 14:55
Ron Howard'ın yöneteceği Origin of Species filminin kadrosu belli oldu

Ron Howard'ın yeni filmi Origin of Species'ın kadrosu belli oldu. Ana De Armas, Jude Law, Alicia Vikander, Daisy Edgar -Jones ve Daniel Brühl gibi isimlerin yer aldığı filmin çekimlerine 2023'ün son çeyreğinde başlanması planlanıyor.


Akıl Oyunları (A Beautiful Mind), Frost/Nixon, Melekler ve Şeytanlar (Angels & Demons), Cehennem (Inferno) ve Apollo 13 gibi filmlere yönetmenlik yapan Ron Howard'ın yeni filmi Origin of Species'ın oyuncu kadrosu şekillenmeye başladı. Genius dizisine ve Tetris filmine senaristlik yapan Noah Pink ise bu filmin senaryosunu kaleme aldı. 

 

Oscar adayı Ana De Armas, Oscar adayı Jude Law, Oscar ödüllü Alicia Vikander ve Altın Küre adayı Daniel Brühl ekibinin olduğu oyuncu kadrosu için geçen günlerde son görüşmeler yapılmıştı. Görüşmeler sonucu ekibe dahil edilecek isimlerden biri ise Daisy Edgar -Jones oldu. 

 

Gerçek bir hikâyenin iki farklı perspektifine dayanan filmde, Galapagos için medeniyeti terk eden bir grup eklektik karakterin etrafında geçen cinayet ve hayatta kalmaya dair kara komik bir hikâye anlatılacak. Filmin çekimleri ise 2023'ün son aylarında Avustralya'nın Queensland kentinde başlayacağı konuşuluyor.

 

BAFTA ve Altın Küre adayı Daisy Edgar -Jones, yayınlandığı günlerden itibaren sevilen Normal People dizisiyle çıkış yapmasının ardından dünya çapında gişede 140 milyon dolar hasılat elde eden Kya'nın Şarkı Söylediği Yer'de (Where the Crawdads Sing) rol aldı. 

Kaynak: Deadline

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.