Alicia Vikander

Alicia Vikander

Doğum Tarihi

3 Ekim 1988

Yaş

32


Gelecek Filmler

Yeşil Şövalye Dram, Fantastik, Romantik

Dağıtımcı

Chantier

Vizyon Tarihi

6 Ağustos 2021

Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
16.03.2018 4.618.090 TL 317.387
02.09.2016 160.463 TL 10.349
29.07.2016 4.232.324 TL 352.614
12.02.2016 504.816 TL 29.811
30.10.2015 711.698 TL 44.377
28.08.2015 1.763.941 TL 140.653
30.01.2015 1.961.355 TL 146.870
28.12.2012 1.617.723 TL 127.315
20.07.2012 55.639 TL 5.710