Alicia Vikander

Alicia Vikander

Doğum Bilgisi

3 Ekim 1988

Yaş

31


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Tomb Raider 16 Mart 2018
Warner Bros. Türkiye 317.387 4.618.090
Hayat Işığım 2 Eylül 2016
PinemArt 10.349 160.463
Jason Bourne 29 Temmuz 2016
UIP Türkiye 352.614 4.232.324
Danimarkalı Kız 12 Şubat 2016
UIP Türkiye 29.811 504.816
Çok Pişmiş 30 Ekim 2015
TME Films 44.377 711.698
Kod Adı: U.N.C.L.E. 28 Ağustos 2015
Warner Bros. Türkiye 140.653 1.763.941
Yedinci Oğul 30 Ocak 2015
UIP Türkiye 146.870 1.961.355
Anna Karenina 28 Aralık 2012
UIP Türkiye 127.315 1.617.723
Yasak Aşk (2012) 20 Temmuz 2012
Tiglon 5.710 55.639