Quentin Tarantino'nun senaryosu hazır: Leonardo DiCaprio film için ismi geçen oyuncular arasında!

3.765 Gösterim
3 Kasım 2017 10:30
Quentin Tarantino'nun senaryosu hazır: Leonardo DiCaprio film için ismi geçen oyuncular arasında!

Quentin Tarantino'nun yeni filminin henüz bitirdiği senaryosu, stüdyolar tarafından değerlendirilmeye alınırken, Leonardo DiCaprio da film için ismi geçen oyuncular arasına katıldı.


Yaz aylarında Quentin Tarantino'nun yeni filminin, 1969 yılında işledikleri cinayetlerle gündemden düşmeyen, Charles Manson liderliğindeki tarikat Manson Ailesi'ni konu edineceği belli olmuştu. Filmi için yeniden The Weinstein Company ile çalışmaya hazırlanan Tarantino, geride bıraktığımız bir ay içerisinde sektör içerisinden onlarca kadının, hakkında cinsel taciz, istismar ve tecavüz suçlamalarında bulunduğu Harvey Weinstein ile ilgili bazı gerçeklerden haberdar olduğunu belirtip bu konu hakkında yeterince bir şey yapmadığını itiraf etmişti. Ünlü yönetmen Harvey Weinstein'ın kamuya da yansıyan bu suçlarından sonra The Weinstein Company ile bağını koparmıştı.

 

Tüm bu sebeplerden ötürü Quentin Tarantino, şimdlik #9 olarak andığı filmini finanse edecek bir yer arıyor. Tarantino'nun, tamamladığı senaryosunu kişisel husumetinin olduğu Disney dışında tüm büyük stüdyoların okuyup değerlendirmesine izin verdiği belirtiliyor.

 

Deadline'ın haberine göre, filmde yer alması muhtemel oyuncular arasında ise Margot Robbie, Leonardo DiCaprio, Brad Pitt ve Samuel L. Jackson gibi isimler bulunuyor. Tarantino'nun Manson karakteri için Inglourious Basterds filminde Adolf Hitler'e uyguladığı tarifeyi kullanacağı ve ABD suç tarihinin en tartışmalı isimlerinden Charles Manson'ın filmde yalnızca birkaç sahnede yer alacağı konuşuluyor. Filmin çekimlerine 2018 yılı içerisinde başlanması planlanırken filmin gösterimi için 2019 yılını beklememiz gerekecek gibi duruyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.