Pedro Pascal, Gladiator 2'nin kadrosuna dahil oldu

3.012 Gösterim
3 Mayıs 2023 12:15
Pedro Pascal, Gladiator 2'nin kadrosuna dahil oldu

Pedro Pascal, Oscar adaylıklarına hak kazanan Paul Mescal ve Barry Keoghan'ın oyuncu kadrosunda yer aldığı Gladiator 2 filmine dahil oldu. Geniş bir oyuncu yelpazesine sahip olacağı belli olan film, 22 Kasım 2024 tarihinde vizyona girecek.


Ridley Scott'ın 2000 yılında yönetmenliğini yaptığı, başrolünde Russell Crowe'un yer aldığı Gladyatör (Gladiator), 2001 Oscar Ödülleri'nde En İyi Film dahil beş ödül kazanmış ve gişede 460 milyon dolar hasılat ile gösterimde olduğu dönemde önemli bir başarı elde etmişti. 

 

The Mandalorian ve The Last of Us'ta rol alan Pedro Pascal ise, Akademi Ödülü adaylarından Paul Mescal ve Barry Keoghan'ın dahil olduğu Gladiator 2 filminin oyuncu kadrosu için Paramount ile anlaştı.

 

David Scarpa'nın senaryosunu kaleme aldığı filmde Paul Mescal'ın ilk filmde Connie Nielsen'ın canlandırdığı Lucilla karakterinin küçük oğlu Lucius'un genç yetişkin dönemine hayat verecek iken, Barry Keoghan, İmparator Caracalla'yı, Stranger Things çıkışlı Joseph Quinn ise İmparator Geta rolünü üstlenecek. Oyuncu kadrosuna dahil olan isimleri göreceğimiz roller açıklanmışken, Pascal'ın kime hayat vereceği şu an için gizli tutuluyor. Connie Nielsen'in rolüne geri döneceği belirtilirken, Denzel Washington da filmde yer alacak.

 

Gladiator 2 filmi 22 Kasım 2024 tarihinde ABD'de vizyona girecek.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.