Connie Nielsen

Connie Nielsen

Doğum Tarihi

3 Temmuz 1965

Yaş

55


Gelecek Filmler

Önemsiz Biri Aksiyon, Gerilim

Dağıtımcı

UIP Türkiye

Vizyon Tarihi

2 Nisan 2021

Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
06.11.2020 80.652 TL 4.072
02.06.2017 6.181.169 TL 472.966
02.05.2014 361.409 TL 31.806
26.08.2011 528.883 TL 56.912
29.06.2007 10.345 TL 1.417
14.11.2003 412.575 TL 67.438
12.09.2003 350.401 TL 70.235
14.02.2003 248.601 TL 46.248
06.10.2000 187.738 TL 73.114
19.05.2000 1.877.217 TL 911.550
13.08.1999 22.247 TL 13.068
01.01.1999 149.870 TL 144.985
30.01.1998 571.544 TL 911.260