Connie Nielsen

Connie Nielsen

Doğum Tarihi

3 Temmuz 1965

Yaş

58


Gelecek Filmler

Gladiator II Aksiyon, Dram, Macera

Dağıtımcı

UIP Türkiye

Vizyon Tarihi

15 Kasım 2024

Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
06.11.2020 ₺80.652 4.072
02.06.2017 ₺6.181.169 472.966
02.05.2014 ₺361.409 31.806
26.08.2011 ₺528.883 56.912
29.06.2007 ₺10.345 1.417
14.11.2003 ₺412.575 67.438
12.09.2003 ₺350.401 70.235
14.02.2003 ₺248.601 46.248
06.10.2000 ₺187.738 73.114
19.05.2000 ₺1.877.217 911.550
13.08.1999 ₺22.247 13.068
01.01.1999 ₺149.870 144.985
30.01.1998 ₺571.544 911.260
Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.