Connie Nielsen

Connie Nielsen

Doğum Bilgisi

3 Temmuz 1965

Yaş

55


Gelecek Filmler

Wonder Woman 1984 3 Boyutlu, Aksiyon, Fantastik, IMAX, Macera

Dağıtımcı

Warner Bros.

Vizyon Tarihi

2 Ekim 2020
Nobody Aksiyon, Gerilim

Dağıtımcı

UIP

Vizyon Tarihi

26 Şubat 2021

Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Wonder Woman 2 Haziran 2017
Warner Bros. 472.966 6.181.169
Son Üç Gün 2 Mayıs 2014
Pinema 31.806 361.409
Yeryüzündeki Son Aşk 26 Ağustos 2011
Tiglon 56.912 528.883
Büyük Baskın 29 Haziran 2007
Avşar Film 1.417 10.345
Kuraldışı 14 Kasım 2003
Özen Film 67.438 412.575
Başkaldırış 12 Eylül 2003
Özen Film 70.235 350.401
Baskı 14 Şubat 2003
Özen Film 46.248 248.601
Görev Mars 6 Ekim 2000
UIP 73.114 187.738
Gladyatör 19 Mayıs 2000
UIP 911.550 1.877.217
Çılgın Liseliler 13 Ağustos 1999
UIP 13.068 22.247
Asker 1 Ocak 1999
Warner Bros. 144.985 149.870
Şeytanın Avukatı 30 Ocak 1998
Warner Bros. 911.260 571.544