Pedro Almodóvar'ın yeni filmi The Room Next Door'dan teaser yayınlandı

1.994 Gösterim
21 Ağustos 2024 15:03
Pedro Almodóvar'ın yeni filmi The Room Next Door'dan teaser yayınlandı

Usta yönetmen Pedro Almodóvar'ın tamamı İngilizce dilinde çekilen uzun metrajlı ilk filmi The Room Next Door'dan teaser yayınlandı. Julianne Moore ve Tilda Swinton'ın başrollerinde yer aldığı film, 1 Kasım'da sinemalarda gösterime girecek.


Son olarak 2022 yapımı Paralel Anneler (Parallel Mothers) ile seyircisinin karşısına çıkan usta yönetmen Pedro Almodóvar'ın yeni filmi The Room Next Door'un tanıtımı yayınlandı. Prömiyerini Altın Aslan için yarışacağı 81. Venedik Film Festivali'nde gerçekleştirecek olan film, annesiyle olan ilişkisinde sorunlu bir dönem geçiren, savaş muhabiri Martha ile yazar arkadaşı Ingrid'in ilişkisine odaklanıyor.

 

Pedro Almodóvar'ın tamamı İngilizce dilinde çekilen ilk filmi The Room Next Door'un başrollerini Julianne Moore ve Tilda Swinton paylaşıyor. Amerikan yazar Sigrid Nunez'in What Are You Going Through adlı romanından uyarlanan filmin oyuncu kadrosunda John Turturro, Alessandro Nivola, Juan Diego Botto, Raúl Arévalo, Melina Matthews, Esther McGregor ve Victoria Luengo gibi isimler de yer alıyor. Türkiye dağıtımcılığını TME Films'in üstlendiği The Room Next Door'un ülkemizde 1 Kasım 2024'te vizyona girmesi planlanıyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.