Peaky Blinders'ın final sezonundan fragman yayınlandı

2.101 Gösterim
3 Ocak 2022 14:10
Peaky Blinders'ın final sezonundan fragman yayınlandı

BBC'nin fenomen dizisi Peaky Blinders'ın finalini yapacak olan 6. sezonundan fragman yayınlandı. 2022'nin ilk aylarında başlaması beklenen yeni sezonun yayın tarihi henüz net olarak açıklanmadı.


Steven Knigth'ın yaratıcılığını yaptığı İngiliz dönem dizisi Peaky Blinders'ın final sezonu olacak 6. sezonundan fragman yayınlandı. 2013 yılında başlayan dizi, adını 19. yüzyılın sonlarıyla 20. yüzyılın başlarında Birmingham'da faaliyet gösteren gerçek bir sokak çetesinden alan, kurgusal bir çetenin hikâyesini anlatıyor. Dizinin son sezonunun yayın tarihi net olarak açıklanmasa da yeni yılın ilk aylarında seyirciyle buluşması bekleniyor.

 

Dizide, Cillian Murphy'nin canlandırdığı Thomas Shelby karakterinin önderliğindeki çetenin 1. Dünya Savaşı'nın sonrasında 1919 yılında başlayan hikâyesi, geride kalan beş sezonda 10 yıllık bir süreyi kapsayacak şekilde anlatılmış ve 5. sezon, 1929 yılında faşist lider Oswald Mosley'nin liderliğinde yapılan bir mitingin ertesi sabahı sona ermişti. Final sezonunun fragmanında görünen Nazi sembolleri, Avrupa'da yükselişe geçen faşizmin son sezonda önemli bir yer tutacağının sinyalini veriyor.

 

Cillian Murphy'nin yanı sıra Tom Hardy, Annabelle Wallis, Anya Taylor-Joy, Sophie Rundle, Ned Dennehy, Ian Peck, Finn Cole, Paul Anderson, Charlotte Riley gibi isimlerin rol aldığı diziye son olarak Stephen Graham ve James Frecheville katılmıştı. Peaky Blinders'ın final sezonundan yayınlanan fragmana aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Kaynak: The Playlist

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.