Paul Anderson

Paul Anderson


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Robin Hood 11 Ocak 2019
TME Films 144.689 1.973.106
Yarını Yok 1 Aralık 2017
Chantier 17.186 227.417
Brimstone 21 Temmuz 2017
FFD 6.063 76.459
Diriliş 22 Ocak 2016
TME Films 633.864 8.861.466
Denizin Ortasında 1 Ocak 2016
Warner Bros. Türkiye 45.778 681.409
Efsane 2 Ekim 2015
MC Film 10.081 159.125
Öldüren Tutku 5 Nisan 2013
M3 Film 14.843 154.098
Warner Bros. Türkiye 715.983 7.227.400
Ufuk Faciası 28 Kasım 1997
UIP Türkiye - -
Ölümcül Savaş 29 Aralık 1995
UIP Türkiye - -