Paul Thomas Anderson'ın yeni filmi Licorice Pizza'dan ilk fragman yayınlandı

3.305 Gösterim
28 Eylül 2021 10:55
Paul Thomas Anderson'ın yeni filmi Licorice Pizza'dan ilk fragman yayınlandı

Paul Thomas Anderson'ın oyuncu kadrosunda Cooper Hoffman, Alana Haim, Bradley Cooper, Sean Penn, Benny Safdie, Tom Waits gibi isimlerin yer aldığı yeni filmi Licorice Pizza'dan ilk fragman yayınlandı.


Paul Thomas Anderson'ın tıpkı Boogie Nights, Magnolia ve Punch Drunk Love gibi filmlerinde olduğu gibi San Fernando Valley'de çekimlerini gerçekleştirdiği yeni filmi Licorice Pizza'dan ilk fragman yayınlandı. 

 

70'li yıllarda San Fernando Valley'de başarılı bir çocuk oyuncu olan bir lise öğrencisinin etrafında gelişen olayları konu edinen filmin başrolünde; Hard Eight, Boogie Nights, Punch Drunk Love, Magnolia ve The Master gibi filmlerde Paul Thomas Anderson ile birlikte çalışan ve 2014 yılında hayatını kaybeden Oscar ödüllü usta oyuncu Phillip Seymour Hoffman'ın oğlu Cooper Hoffman ile başarılı müzik grubu Haim'in üç kız kardeşten olan üyelerinden Alana Haim yer alıyor. İkiliye Bradley Cooper, Sean Penn, Benny Safdie, Emma Dumont, Tom Waits, Maya Rudolph, John C. Reilly gibi isimler eşlik ediyor. ABD'de 26 Kasım'da sınırlı gösterime girecek olan film, geniş dağıtıma 25 Aralık'ta çıkacak. Licorice Pizza'nın, ülkemizde ise 18 Mart 2022 tarihinde gösterimde olması planlanıyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.