John C. Reilly

John C. Reilly

Doğum Bilgisi

24 Mayıs 1965

Yaş

55


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Laurel ile Hardy 28 Haziran 2019
Bir Film 5.138 82.808
Sisters Biraderler 8 Şubat 2019
Chantier 4.364 62.563
Warner Bros. Türkiye 418.077 5.671.318
The Lobster 25 Aralık 2015
PinemArt 19.958 338.506
Galaksinin Koruyucuları 1 Ağustos 2014
UIP Türkiye 346.390 4.142.744
Diktatör 18 Mayıs 2012
UIP Türkiye 79.353 852.234
M3 Film 6.388 61.016
Acımasız Tanrı 16 Aralık 2011
Özen Film 22.230 265.722
Karanlık Su 22 Temmuz 2005
UIP Türkiye 125.901 828.846
Göklerin Hakimi 18 Şubat 2005
Warner Bros. Türkiye 206.034 1.467.692
Asabiyim 20 Haziran 2003
Warner Bros. Türkiye 184.632 1.066.338
New York Çeteleri 14 Mart 2003
Warner Bros. Türkiye 275.741 1.476.057
Saatler 14 Mart 2003
UIP Türkiye 121.251 717.276
Chicago 7 Mart 2003
UIP Türkiye 207.534 1.241.542
Kusursuz Fırtına 15 Eylül 2000
Warner Bros. Türkiye 414.562 923.397
Aşk Oyunu (2000) 14 Temmuz 2000
UIP Türkiye 85.421 177.939
Manolya 31 Mart 2000
Warner Bros. Türkiye 77.472 172.297
Gerçek Öpücük 16 Temmuz 1999
Özen Film 119.874 152.618
İnce Kırmızı Hat 26 Şubat 1999
Özen Film 207.011 257.720
Vahşi Nehir 12 Mayıs 1995
UIP Türkiye - -
Yıldırım Günleri 9 Kasım 1990
UIP Türkiye - -