Maya Rudolph

Maya Rudolph

Doğum Bilgisi

27 Temmuz 1972

Yaş

48


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Edepsiz Kuklalar 24 Ağustos 2018
Pinema 4.885 72.570
Kördüğüm 24 Haziran 2016
Bir Film 3.031 50.693
Gizli Kusur 8 Mayıs 2015
Warner Bros. Türkiye 2.283 34.158
Büyükler 2 23 Ağustos 2013
Warner Bros. Türkiye 76.100 912.225
Mükemmel Plan 9 Kasım 2012
Pinema 26.997 341.758
Nedimeler 2 Eylül 2011
UIP Türkiye 16.640 180.591
Büyükler 13 Ağustos 2010
Warner Bros. Türkiye 80.151 797.420
Uzaklara Gidelim 26 Mart 2010
Chantier 6.051 62.031
50 İlk Öpücük 30 Nisan 2004
Warner Bros. Türkiye 148.142 943.486
Çatı Katı (2004) 19 Mart 2004
UIP Türkiye 30.639 214.156