Sean Penn

Sean Penn


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Deli ve Dahi 29 Mart 2019
CGV Mars D. 103.731 1.939.622
TME Films 18.759 266.055
The Gunman 20 Mart 2015
Chantier 16.333 236.415
Tiglon 95.818 1.268.715
Suç Çetesi 1 Mart 2013
Warner Bros. 62.177 759.539
Olmak İstediğim Yer 13 Temmuz 2012
Tiglon 11.677 133.840
Hayat Ağacı 25 Kasım 2011
Tiglon 6.077 67.042
Milk 8 Mayıs 2009
Medyavizyon 11.870 118.236
Çevirmen 22 Nisan 2005
UIP 208.467 1.516.371
Bir Film 2.984 19.092
21 Gram 21 Mayıs 2004
UIP 95.399 610.845
Gizemli Nehir 24 Ekim 2003
Warner Bros. 137.477 890.065
11/09/08 5 Eylül 2003
Bir Film 17.692 91.898
Senli Benli 17 Kasım 2000
Özen Film 23.928 59.402
İnce Kırmızı Hat 26 Şubat 1999
Özen Film 207.011 257.720
Kaybedenler 13 Şubat 1998
Warner Bros. 85.444 55.028
Oyun 6 Şubat 1998
Pinema 256.989 151.689
O Çok Sevimli 12 Aralık 1997
Warner Bros. - -
Tehlikeli Bekleyiş 29 Mart 1996
Film Pop - -
Ölüm Yolunda 15 Mart 1996
Pinema - -
Carlito'nun Yolu 12 Şubat 1993
UIP - -
Biz Melek Değiliz 15 Mart 1991
UIP - -
Savaş Günahları 7 Eylül 1990
Warner Bros. - -