Paul Rudd, yeni Ghostbusters filminin oyuncu kadrosuna dahil oldu

2.387 Gösterim
28 Haziran 2019 14:12
Paul Rudd, yeni Ghostbusters filminin oyuncu kadrosuna dahil oldu

Ünlü oyuncu Paul Rudd, 2020 yılında gösterime girecek olan Ghostbusters filminin oyuncu kadrosuna dahil olan yeni isim oldu.


2016 yılındaki Ghostbusters denemesinin eleştirel ve ticari başarısızlıkla sonuçlanması sonrası bu yılın başlarında 1984 yapımlı orijinal filme doğrudan bir devam filmi çekmek adına hazırlıklar başlatılmıştı. Serinin ilk iki filmini yöneten Ivan Reitman'ın kendisi gibi sinemacı oğlu Jason Reitman'ın Gil Kenan ile birlikte kaleme alacağı ve tek başına yönetmen koltuğunda oturacağı henüz ismi netleşmemiş filmin oyuncu kadrosu da şekillenmeye devam ediyor.

 

Daha önce serinin gediklileri Bill Murray, Dan Aykroyd, Annie Potts, Sigourney Weaver'ın bu filmde kuvvetle muhtemel yer alacağı belirtilirken, Mckenna GraceFinn Wolfhard, Carrie Coon gibi isimler sonrası kadroya önemli bir takviye daha yapıldı. Ünlü oyuncu Paul Rudd, devam filmi niteliğindeki yapıma dahil olan yeni isim oldu. Kariyerinin başından itibaren komedi performanslarıyla hatırladığımız, son olarak MCU'nun Ant-Man'i olarak kariyerinin zirvesine doğru yol alan Rudd'ın karakteri henüz netlik kazanmamış olsa da, oyuncunun rolü aldıktan sonra çektiği kısa videoya aşağıdan ulaşabilirsiniz. Merakla beklenen Ghostbusters filmi 10 Temmuz 2020 tarihinde Türkiye'de gösterime girecek.

Viral Teaser'ın Türkçe Altyazılı Versiyonu

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.