Sigourney Weaver

Sigourney Weaver


Gelecek Filmler

Hayalet Avcıları Öteki Dünya Aksiyon, Fantastik, Komedi

Dağıtımcı

Warner Bros. Türkiye

Vizyon Tarihi

5 Mart 2021
Avatar 2 Aksiyon, Fantastik, Macera

Dağıtımcı

UIP Türkiye

Vizyon Tarihi

16 Aralık 2022
Avatar 3 Aksiyon, Fantastik, Macera

Dağıtımcı

UIP Türkiye

Vizyon Tarihi

20 Aralık 2024
Avatar 4 Aksiyon, Fantastik, Macera

Dağıtımcı

UIP Türkiye

Vizyon Tarihi

18 Aralık 2026

Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Canavarın Çağrısı 11 Kasım 2016
TME Films 2.526 30.555
Warner Bros. Türkiye 97.990 1.332.310
Chappie 6 Mart 2015
Warner Bros. Türkiye 53.494 660.606
TME Films 342.027 4.293.389
Medyum 28 Aralık 2012
Pinema 35.528 444.953
Yine mi Sen? 26 Kasım 2010
UIP Türkiye 9.527 110.667
Avatar 18 Aralık 2009
Tiglon 2.482.991 26.636.521
Köy 19 Kasım 2004
UIP Türkiye 334.159 2.058.948
Kuyu (2003) 22 Ağustos 2003
A&P Filmcilik - -
Şaşkın Casus 10 Ağustos 2001
New Films 13.419 40.019
Alien: Diriliş 27 Mart 1998
Özen Film 156.644 107.835
Buz Fırtınası 27 Şubat 1998
Umut Sanat 27.298 18.444
Kopya Cinayetler 26 Nisan 1996
Warner Bros. Türkiye - -
Ölüm ve Bakire 19 Ocak 1996
Warner Bros. Türkiye - -
Warner Bros. Türkiye - -
Standard Film - -
Yaratık 3 11 Eylül 1992
Özen Film - -
Hayalet Avcıları 2 19 Ocak 1990
Warner Bros. Türkiye - -