Sigourney Weaver

Sigourney Weaver

Doğum Tarihi

8 Ekim 1949

Yaş

71


Gelecek Filmler

Hayalet Avcıları Öteki Dünya Aksiyon, Fantastik, Komedi

Dağıtımcı

Warner Bros. Türkiye

Vizyon Tarihi

12 Kasım 2021
Avatar 2 Aksiyon, Fantastik, Macera

Dağıtımcı

UIP Türkiye

Vizyon Tarihi

16 Aralık 2022
Avatar 3 Aksiyon, Fantastik, Macera

Dağıtımcı

UIP Türkiye

Vizyon Tarihi

20 Aralık 2024
Avatar 4 Aksiyon, Fantastik, Macera

Dağıtımcı

UIP Türkiye

Vizyon Tarihi

18 Aralık 2026
Avatar 5 Aksiyon, Fantastik, Macera

Dağıtımcı

UIP Türkiye

Vizyon Tarihi

22 Aralık 2028

Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
11.11.2016 30.555 TL 2.526
29.07.2016 1.332.310 TL 97.990
06.03.2015 660.606 TL 53.494
12.12.2014 4.293.389 TL 342.027
28.12.2012 444.953 TL 35.528
26.11.2010 110.667 TL 9.527
18.12.2009 26.636.521 TL 2.482.991
19.11.2004 2.058.948 TL 334.159
22.08.2003 - -
10.08.2001 40.019 TL 13.419
27.03.1998 107.835 TL 156.644
27.02.1998 18.444 TL 27.298
26.04.1996 - -
19.01.1996 - -
24.12.1993 - -
19.02.1993 - -
11.09.1992 - -
19.01.1990 - -