Paul Rudd

Paul Rudd

Doğum Bilgisi

6 Nisan 1969

Yaş

51


Gelecek Filmler

Hayalet Avcıları Öteki Dünya Aksiyon, Fantastik, Komedi

Dağıtımcı

Warner Bros. Türkiye

Vizyon Tarihi

5 Mart 2021

Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Avengers: Endgame 25 Nisan 2019
UIP Türkiye 2.480.284 44.824.606
Ant-Man ve Wasp 6 Temmuz 2018
UIP Türkiye 517.025 7.135.932
UIP Türkiye 1.165.583 14.760.714
Ant-Man 17 Temmuz 2015
UIP Türkiye 427.204 5.118.752
Adamım Benim 12 Haziran 2009
UIP Türkiye 25.001 217.880
Aşkzede 4 Temmuz 2008
UIP Türkiye 29.223 232.411
Kaza Kurşunu 21 Eylül 2007
UIP Türkiye 65.972 566.850
40 Yıllık Bekar 14 Ekim 2005
UIP Türkiye 96.111 710.209
UIP Türkiye 92.416 214.326
Aşkımın Hedefisin 7 Ağustos 1998
Özen Film 49.973 50.788
Romeo Ve Juliet 21 Mart 1997
Özen Film - -
Ölüm Çığlığı 7 Haziran 1996
Film Pop - -
Fırlama Kızlar 12 Nisan 1996
UIP Türkiye - -