Parade's End dizisi GAİN'de yayında!

20.959 Gösterim
22 Mayıs 2023 11:43
Parade's End dizisi GAİN'de yayında!

Başrollerinde Benedict Cumberbatch, Rebecca Hall ve Adelaide Clemens'ın yer aldığı, I. Dünya Savaşı döneminde yaşanan bir aşk üçgenini konu alan mini dizi Parade's End GAİN'de yayına girdi.


Christopher Tietjens adlı muhafazakâr bir İngiliz aristokratı, onun sosyetik karısı Sylvia Tietjens ve genç bir kadın hakları savunucusu olan Valentine Wannop arasında savaşın gölgesinde geçen bir aşk üçgenini konu alan dönem dizisi Parade's End, GAİN kataloğunda yerini aldı. HBO ve BBC ortak yapımı olan mini dizi, 65. Emmy ödüllerinde 5 dalda ödüle aday olmuştu. 

Shakespeare in Love'ın Oscar ödüllü senaristi Tom Stoppard tarafından İngiliz yazar Ford Madox Ford’un Some Do Not ..., No More Parades, A Man Could Stand Up, Last Post kitaplarından oluşan Parade's End roman serisinden televizyona uyarlanan dizinin başrollerini Benedict Cumberbatch, Rebecca Hall ve Adelaide Clemens üstleniyor. Bu üç oyuncuya Rupert Everett, Miranda Richardson, Anne-Marie Duff, Roger Allam, Janet McTeer, Freddie Fox, Jack Huston ve Steven Robertson gibi isimlerin eşlik ettiği dizinin yönetmen koltuğunda Jane Eyre ve Generation Kill ile 2 kez Emmy adayı olup Andor, Billions, Master of Sex, Boardwalk Empire gibi dizilerin çeşitli bölümlerini yöneten Susanna White oturuyor.

GAİN ekranlarında izleyiciyle buluşan mini dizi Parade's End'in fragmanına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.